• Visites al museu i al poblat ibèric

  Consulta l'agenda per estar al cas de les visites guiades i teatralitzades al Museu i Poblat Ibèric de Ca n'Oliver!

   

  Llegir-ne més...
 • Museu i Poblat de Ca n’Oliver

  Un conjunt patrimonial clau per conèixer la cultura ibèrica laietana

   

  Nou vídeo promocional del Museu!!!

  Llegir-ne més...

Ca n'Oliver

Museu i Poblat Ibèric de Ca n'’Oliver formen un conjunt patrimonial singular en l’'àmbit de la recerca, la formació i la difusió de la cultura ibèrica a Catalunya. Situat en el cim d’'un dels turons de la serra de Collserola que mira al Vallès, Ca n’'Oliver és la seu principal del Museu d'’Història de Cerdanyola i l’'espai des d’'on es desenvolupen projectes i programes de recerca, protecció i difusió del patrimoni cultural de Cerdanyola amb l'’objectiu de fer-lo accessible a tothom.

Ca n’'Oliver forma part de la Xarxa de Museus Locals de la Diputació de Barcelona, de la Ruta dels Ibers i, des del 2012, és un dels museus de capçalera de la Xarxa de Museus i Jaciments Arqueològics de Catalunya.

Els treballs de recerca continuats, l’'exposició permanent del Museu, els més de 2000 m2 de les restes arqueològiques museïtzades, els tres edificis ibèrics reconstruïts i un ampli ventall d'’activitats adreçades a tot tipus de públic permeten al visitant descobrir la cultura ibèrica i apropar-se a l’'arqueologia com a ciència que ens permet reconstruir el passat. Les exposicions temporals i altres propostes vinculades a la història i el patrimoni local reflecteixen la riquesa cultural de Cerdanyola.


Veniu a descobrir-nos!

inici-museu.jpg

Exposició permanent


Oferta Educativa