Activitats per a grups i famílies

El Museu d’Història ofereix als grups i famílies descobrir el patrimoni cultural de Cerdanyola, la cultura ibèrica i l’arqueologia a través de la seva oferta d’activitats: visites, itineraris, tallers temàtics i combinats de visita i taller.VisitesLaietània, terra d’ibers

 

Museu i Poblat Ibèric de Ca n’Oliver.

Recorregut que inclou la visita a l’exposició permanent, al poblat i als tres edificis reconstruïts per descobrir els trets principals de la Cultura Ibèrica i la vida quotidiana de les famílies que vivien a Ca n’Oliver.


Durada: 2 hores.
Grup màxim: 30 persones.
Preu: 70 €.Sant Marçal, de castell a torre d’estiueig

 

Castell de Sant Marçal de Cerdanyola.

Passejada pels jardins i l’entorn del castell de Sant Marçal durant la qual es pot descobrir la història d’un castell medieval documentat des del segle XII i transformat en torre d’estiueig a finals del segle XIX.

Temporalment no disponible.

Durada: 2 hores.
Grup màxim: 30 persones.
Preu: 70 €.Sant Martí, una església per a la pagesia

 

Església Vella de Sant Martí (cementiri municipal)

Recorregut que inclou la visita a l’església Vella de Sant Martí, un edifici de tradició gòtica construït a inicis del segle XVII, i al cementiri, on es poden veure monuments funeraris modernistes i noucentistes de gran interès. 

Temporalment no disponible

Durada: 2 hores.
Grup màxim: 30 persones.
Preu: 70 €.Sant Iscle, una parròquia medieval

 

Visita a l’església de Sant Iscle i Santa Victòria de les Feixes

Un edifici romànic construït sobre un temple anterior i el seu cementiri. L’activitat ens acosta a la vida quotidiana en una parròquia medieval de poblament dispers.


Durada: 2 hores.
Grup màxim: 30 persones.
Preu: 70 €.ItinerarisEls temples de la vall de les Feixes

 

Vall de les Feixes (Parc de Collserola)
Recorregut per la vall de les Feixes que inclou la visita a l’ermita de Santa Maria de les Feixes i a l’església de Sant Iscle i Santa Victòria. Durant la passejada podrem descobrir com ha anat canviant el paisatge en els darrers 1000 anys.

Durada: 3 hores.
Grup màxim: 30 persones.
Preu: 90 €.Les masies de Cerdanyola

 

Recorregut urbà que permet descobrir algunes de les masies de Cerdanyola que van quedar englobades dins del nucli urbà a mesura que es va anar formant la ciutat. Inclou la visita a algunes d’aquestes masies.


Durada: 3 hores.
Grup màxim: 30 persones.
Preu: 90 €.De la masia al poble

 

Passejada pel nucli urbà de Cerdanyola durant el qual descobrim com el poble es va anar formant a partir de 1828, la importància de l’estiueig i la formació de la ciutat a partir dels anys 60-70. El recorregut inclou la visita a diversos espais.

Durada: 3 hores.
Grup màxim: 30 persones.
Preu: 90 €.Tallers temàticsVesteix-te d'iber

 

L’activitat combina una visita l’exposició permanent relacionada amb el taller i una passejada pel poblat. Durant el taller descobrirem com era la indumentària ibèrica i els materials que s’utilitzaven per fer teixits i guarniments personals mentre elaborem un collaret o fem servir un teler.


Durada: 2 hores.
Grup màxim: 30 persones.
Preu: 100 €.Saps què hi diu?

 

L’activitat combina una visita a l’exposició permanent relacionada amb el taller i una passejada pel poblat. Durant el taller descobrirem les principals llengües de la Mediterrània antiga mentre experimentem amb diferents alfabets i tècniques d’escriptura sobre ceràmica i metall.


Durada: 2 hores.
Grup màxim: 30 persones.
Preu: 100 €.Combinats visita i tallerVesteix-te d'iber

 

L’activitat combina una visita l’exposició permanent, al poblat i als tres edificis reconstruïts per apropar-nos a la Cultura Ibèrica. Durant el taller descobrirem com era la indumentària ibèrica i els materials que s’utilitzaven per fer teixits i guarniments personals mentre elaborem un collaret o fem servir un teler.

Durada: 3 hores.
Grup màxim: 30 persones.
Preu: 160 € / 260 € (preu especial dos grups simultanis).Saps que hi diu?

 

L’activitat combina una visita a l’exposició permanent, al poblat i als tres edificis reconstruïts per apropar-nos a la Cultura Ibèrica. Durant el taller descobrirem les principals llengües de la Mediterrània antiga mentre experimentem amb diferents alfabets i tècniques d’escriptura sobre ceràmica i metall.

Durada: 3 hores.
Grup màxim: 30 persones.
Preu: 160 € / 260 € (preu especial dos grups simultanis).Com fer una casa ibèrica

 

L’activitat combina una visita a l’exposició permanent, al poblat i als tres edificis reconstruïts per apropar-nos a la Cultura Ibèrica i un taller sobre les tècniques constructives i els habitatges ibèrics. El taller es fa per equips i consisteix en un treball d’aproximació a les matèries primeres i a l’elaboració de tovots a l’estil ibèric.

Durada: 3 hores.
Grup màxim: 30 persones.
Preu: 160 € / 260 € (preu especial dos grups simultanis).Descobreix l’Arqueologia

 

Visita guiada més taller. Inclou material didàctic. L’activitat combina una visita que planteja els trets principals de la Cultura Ibèrica i un taller temàtic sobre l’arqueologia. El recorregut inclou la vista a l’exposició permanent, al poblat i a tres edificis ibèrics reconstruïts. El taller es fa per equips i consisteix en un treball d’aproximació a l’arqueologia com a ciència que permet reconstruir el passat a partir de les evidències materials i en l’aplicació de determinades tècniques per identificar un jaciment ibèric.

Durada: 3 hores.
Grup màxim: 30 persones.
Preu: 160 € / 260 € (preu especial dos grups simultanis).