PROGRAMA D'ACTIVITATS
CA N'OLIVER

 2023
Ca n'Oliver, un poblat ibèric laietà 

Primer diumenge de mes a les 12:00 h

Jornada de Portes Obertes al Museu i visita guiada al jaciment i a les cases reconstruïdes del poblat.

Activitat gratuïta.

Recomanada a majors de 12 anys.Cerdanyola, terra d’ibers

Segon diumenge de mes a les 12:00 h

Visita guiada a l'exposició permanent.

Activitat gratuïta amb l'entrada.

Recomanada a majors de 10 anys.


Tota pedra fa paret. La pedra seca a Catalunya

Del 9 de juny al 23 de juliol

Mostra que ens acosta a les construccions i a les tècniques de la pedra seca que ens ofereix una panoràmica àmplia sobre aquest gran llegat de l'arquitectura tradicional.

El diumenge 11 de juny a les 11:30 h, inaugurem l'exposició i un dels membres de l'Associació per la pedra seca i l'arquitectura tradicional ens farà una visita guiada.

Activitat gratuïta.


Aprèn i juga a l'escola de la República

Diumenge 25 de juny d'11:30 a 13:00 h al Museu i Poblat Ibèric de Ca n'Oliver

El diumenge 25 de juny serà el darrer dia en què es podrà visitar la mostra "Lluís Gausachs, un mestre en la memòria de Cerdanyola" que acull el Museu de Ca n'Oliver des de l'11 de gener. Per acomiadar-la, hem preparat una activitat a través de la qual les persones que hi participin podran aprofundir en el coneixement de quin va ser el projecte escolar de la Segona República, utilitzant reproduccions de documents procedents de 17 arxius municipals. Els documents ens descobriran com es va materialitzar en cada poble els reptes que havien de fer possible el somni d'una nova concepció d'escola.

Activitat gratuïta.


Una nit en un poblat ibèric

Dissabte 15 de juliol de 21:00 a 23:30 h al Museu i Poblat Ibèric de Ca n'Oliver

Com cada any, el CRAC i el museu, us proposem una activitat nocturna al Museu i Poblat Ibèric de Ca n'Oliver. Començarem amb una breu visita a l'exposició permanent per parlar de la nit, del cel i dels animals nocturns. Després caminarem pel poblat a les fosques fins als edificis reconstruïts, on en Bilos i la Betinin, ens faran una visita teatralitzada. Caldrà portar una lot o frontal i tenir paciència per aguantar les impertinències d'aquesta parella ibèrica. Per acomiadar-nos ens prendrem un petit refrigeri a la terrassa del museu.

Per participar en l'activitat cal inscripció prèvia. Només caldrà que ens envieu un correu electrònic a museucanoliver@cerdanyola.cat informant-nos del vostre nom, un telèfon de contacte i el nombre de persones que vindreu a participar en l'activitat.

L'activitat és per a majors de 10 anys.

Us esperem a totes i a tots.